На Вінничині відпрацюють алгоритм реагування на загрози терористичного характеру

12 жовтня 2021 року Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Вінницькій області проводитиме антитерористичні навчання.

Тренування відбудуться на одному з об'єктів критичної інфраструктури у Могилів-Подільському районі в умовах максимально наближених до реальних.

Мета навчань – перевірка готовності регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом до дій в умовах потенційної терористичної загрози.

Під час проведення заходів на окремих територіях Могилів-Подільської та Яришівської територіальних громад можливі тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд особистих речей та автомобілів тощо.
У зв'язку з цим, СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.

Тренування проходитимуть у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними, дотримуватися правил особистої безпеки.

У випадку виявлення підозрілих осіб, предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ у Вінницькій області (0432) 53-13-09 або телефонувати 102.

Служба безпеки України просить мешканців та гостей Вінницької області з розумінням поставитися до можливих незручностей, зберігати спокій та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Поділитися:
Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля
15.04.2024 15:39
getdocument-1-1.pdf
УВАГА! Оновлені правила надання відпустки при народженні дитини!
08.04.2024 14:11
УВАГА! Оновлені правила надання відпустки при народженні дитини! Держава зробила крок назустріч тим, хто поєднує роботу із сімейними обов’язками! Уряд оновив правила отримання відпустки при…
Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку с. Бабчинці
05.04.2024 13:55
Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Повна назва документа державного планування: Генеральний план та план зонування…