Шановні респонденти!

з 5 липня 2025 року відновлено обовязкове подання статистичної та фінансової звітності

Це означає що:

Подання звітності знову є обовязковим для всіх підприємств, установ, організацій та підприємців, які залучені до державних статистичних спостережень. Подавати звіти є можливість через обране Вами програмне забезпечення: https://www.ukrstat.gov.ua/elektr_zvit/per_pz.htm або скористатися безкоштовним онлайн-сервісом «Кабінет респондента»: https://statzvit.ukrstat.gov.ua.

Якщо ви не подали звітність за минулі періоди (у 2022–2025 роках) – тепер її необхідно подати протягом трьох місяців – до 5 жовтня 2025 року. Перевірити, які форми потрібно подавати
за 2022–2025 роки у сервісі «Пошук за кодом ЄДРПОУ» (https://ess.ukrstat.gov.ua) – потребує використання КЕП.

Відновлено дію граничних термінів подання звітності за поточні періоди 2025 року
(календар: https://www.ukrstat.gov.ua/plan_stat/2024/gr_form_25.htm)

Дякуємо за співпрацю з органами державної статистики –
за ваші витримку, відповідальність і партнерство навіть у найскладніші часи.

Інформаційна підтримка респондентів: (0432) 52 57 78, 52 57 64, (096) 398 49 78, vikno@vn.ukrstat.gov.ua

Додаткова інформація: пресреліз https://www.ukrstat.gov.ua/Noviny/new2025/reliz_18_06_25.html

Поділитися:

Правила пожежної безпеки в період відзначення Новорічних та Різдвяних свят
15.12.2025 09:03
Новорічні та Різдвяні свята завжди асоціюються з ялинкою, прикрасами, а також хлопавками, бенгальськими вогнями, феєрверками, салютами, петардами. Але…
Могилів-Подільське районне управління цивільного захисту та превентивної діяльності ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує
09.12.2025 10:19
Могилів-Подільське районне управління цивільного захисту та превентивної діяльності ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує Могилів-Подільське районне управління цивільного захисту та…
Як зберегти продукти харчування в умовах довготривалого відключення світла
03.12.2025 09:06
З метою недопущення ускладнень епідемічної ситуації в країні, пов’язаної з споживанням харчових продуктів, які можуть бути небезпечними внаслідок порушення температурних умов їх зберігання&nbsp…